woensdag 26 september 2007

Isomotive groeit!

Zoals met elke kleine onderneming, zoeken wij bij Isomotive altijd naar manieren om onze zaken te verbeteren en de omzet te verhogen, naar manieren om onze potentiele + bestaande vaste klanten optimaal van dienst te zijn en deze zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. De een noemt het service wij noemen het 'aandacht verkopen'. Alleen het beste voor onze klanten!

We bewandelen diverse reclame en communicatiewegen (internet,krant,persberichten) om onze klant van het laatste nieuws te voorzien, altijd scherp zijn op nieuwe ontwikkelingen en onze klant daarover tijdig informeren.

Na grondige analyse bemerken wij dat 70% van onze nieuwe klanten via ' vorige' lees bestaande klanten bij ons terechtkomt, persoonlijke verwijzingen dus...bestaande klanten, relaties/vrienden van isomotive zijn tevreden over wat wij doen.Mooi maar Isomotive wil groeien en heeft daarbij uw hulp nodig, tuurlijk prachtig om mooie woorden te krijgen maar uiteindelijk moet de omzet omhoog.

Help ons aan nieuwe klanten, door deze naar Isomotive te verwijzen kunt u rekenen op een mooie beloning.

U helpt Isomotive aan een klant en verdient daarmee een heel behoorlijk bedrag!

Simpel!

Isomotive heeft voor dit programma een aantal spelregels en op verzoek kunt u deze bij ons opvragen

075-6141845
t.franken@isomotive.nl