donderdag 27 september 2007

Isomotive & Eu pushbars

Klanten/ondernemers/collegae bedrijven/dealers vragen ons wel eens waarom verkopen wij uitsluitend en alleen EU-goedgekeurde pushbars (met een officieel certificaat) die zijn toch duurder...!

"je mag toch gewoon een Beugel/ Bullbar bestellen bij de garage op de hoek..."

Neen, wat collega ondernemers ook zeggen, dat mag niet!

Het is verboden om zomaar rvs producten op uw auto te monteren.
U bent zelfs aansprakelijk! Dat kan wel eens verrassend voor u uitpakken als de verzekering moeilijk doet. Binnenkort vindt registratie van EU-accessoires plaats en komt er een vermelding op uw Apk over handhaving en toezicht op de gemonteerde accessoires zijn reeds besluiten genomen.

Nog even de regels;

Volgens de nieuwe regels moeten bullbars voor personenauto's en bedrijfsauto's tot 3,5 ton voldoen aan specifieke testvereisten. Aangetoond moet worden dat zij dusdanig zijn ontworpen
dat de veiligheid van voetgangers en fietsers wordt verbeterd en dat het aantal verwondingen wordt verminderd. Het is sinds 25 mei 2007 verboden niet goedgekeurde bullbars en nieuwe autos met niet goedgekeurde bullbars in voorraad te hebben, te maken, te koop en/of te leveren
(rvd, 01.06.2007) (publicatie; ministerraad, publicatie juni staatscourant) !!!!!!!!

Wees bewust van de risico's die kleven aan een goedkope pushbar/illegale pushbar!
Koop bewust ! Koop bij een leverancier die EU/ce producten verkoopt zoals Isomotive bv.

Veiligheid van de eindgebruiker heeft de hoogste prioriteit bij Isomotive BV.
Daarom zijn al onze producten EU/CE gekeurd. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van een gecertificeerd kwaliteitsproduct.